STIPENDIE-ERBJUDANDEN 2024

I år erbjuder SKMF följande stipendier till våra medlemmar. Ansökan görs till styrelsen@skmf.nu. Vad det innebär att åka med SKMF på en stipendieresa kan du läsa mer om här.

INTERGEO

Stuttgart, 24-26 september 2024

INTERGEO är världens ledande konferensmässa för geodesi, geoinformation och markförvaltning. Med över 16 000 besökare från 92 länder på INTERGEO är det en av nyckelplattformarna för branschdialog runt om i världen.

INTERGEO täcker ett brett utbud av områden, allt från mätning, geoinformation, fjärranalys och fotogrammetri till kompletterande lösningar och teknologier. Att bearbeta, använda och analysera geodata på Internet eller i fält är ett oerhört intressant och dynamiskt område. Och de associerade lösningarna presenteras och diskuteras av experter på INTERGEO. Dessutom är INTERGEO den idealiska plattformen för innovationsområden som har en dynamisk tillväxt. Leverantörer av dessa framtida teknologier visar upp sig på arenor som Open Source Park och Innovation Park för unga, innovativa företag. Mer information hittar ni här.